• Voor 16:00uur besteld - morgen in huis
  • Gediplomeerde fietsenmakers
  • Online reparatie plannen

Over ons

Wie zijn wij?

Fijn dat je op onze site bent!

Misschien een open deur, maar fietsen en alles wat daarmee samenhangt is onze passie en dat proberen we ook op onze website uit te dragen. Wij zijn geen reguliere webshop: wij leveren de service in onze fysieke winkel maar ook via het web. Waarom?
Als klant wil je het gemak van online bestellen en toch het persoonlijke contact voor advies of technische support. Wij gaan voor hoogwaardige producten en streven ernaar onze klanten te informeren en te ondersteunen daar waar nodig. Een handleiding op papier is vaak niet voldoende, vandaar dat wij ook video’s en persoonlijke hulp bieden per telefoon of per mail.

 

Wat maakt ons zo bijzonder?

Eigenlijk kun je beter de vraag stellen, wie maakt ons zo bijzonder?
Carlo van Gool (eigenaar Fiets tempel) wist al van jongs af aan: ik word fietsenmaker. 
Na de nodige opleidingen waaronder leermeester Fietstechniek leerde hij door diverse werkplekken in de branche de technische kneepjes van het vak. Carlo’s passie voor fietsen uit zich in constante bijscholing en het bezoeken van internationale fietsbeurzen. Onze technische know how is daardoor up to date én ons aanbod wordt steeds aangevuld met de laatste trendy merken en accessoires. Wij garanderen een deskundig advies van een fietsspecialist met een eerlijk verhaal, zodat je een bewuste en een juiste keuze maakt voor je product.

 

Bereikbaarheid


Heb je vragen, speciale wensen of ondersteuning nodig? Neem dan gerust direct contact met ons op. 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 18:00uur en zaterdag van 10:00 t/m 17:00 op het volgende telefoonnummer: 045 5491894
Mailen mag natuurlijk ook naar: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »