Online reparatie planner

Onze werkplaats

Je kunt bij onze professionele werkplaats in Heerlen terecht voor kleine en grote reparaties, onderhoudsbeurten, garanties en voor de montage van je fiets.

Reparaties

Niets is zo vervelend als een kapotte fiets. Als er iets mankeert, rij dan niet verder, maar laat hem door onze vakkundige fietsenmakers repareren in onze werkplaats in Heerlen.

De meeste reparaties voeren wij binnen één dag uit. Dus als je de fiets ’s morgens brengt heb je hem aan het einde van de middag weer terug en kun je weer lekker genieten van je fiets. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde monteurs repareren de fiets met uiterste zorg. In onze ruime werkplaats krijgt elke fiets de aandacht die hij verdient.

 

Vakkundige en snelle reparaties

Binnen 24 uur gerepareerd

Een blijvende oplossing

 

Onderhoud

Een goed onderhouden fiets is het halve werk. Geef je fiets daarom regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijf je langer veilig en comfortabel fietsen. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken.

Garanties

Als je bij ons een (elektrische) fiets koopt krijg je uiteraard de volledige fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat we de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant volgen en hanteren. Wij vinden service erg belangrijk en je kunt daarom bij ons terecht voor garantie, reparaties én onderhoud. Wanneer jij denkt dat jouw fiets onder de garantie valt, dan kun je bij ons terecht voor beoordeling of er sprake is van een garantiegeval. Dit kan door contact met ons op te nemen of door langs te komen bij onze werkplaats. Wij helpen je graag verder!

 

100% Rijklaar maken

Zelf je fiets in elkaar zetten is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Een fiets moet namelijk gemonteerd en afgesteld worden. Het afstellen van je fiets is essentieel voor je fietsplezier. Wanneer dit niet goed gebeurt kunnen er een hoop klachten ontstaan. Dit is onnodig. Ook zorgt een goede montering en afstelling ervoor dat je de levensduur van de fiets optimaal gebruikt. Daarom kun je bij ons terecht om je fiets rijklaar te maken.

Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat de fiets op maat wordt gemaakt en jij zo wegfietst. Ook de accessoires die je besteld worden door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Zo hoef je niet meer zelf thuis te sleutelen aan je fiets. Wij bieden jou gemak, comfort én een goed afgestelde fiets!