Rayvolt - The premium vintage E-bikes 

Rayvolt weet de innovaties op e-bike technologie te combineren met retro looks en de unieke vintage details uit het verleden!
Rayvolt bikes zijn stoer met een knipoog naar de motorfiets alleen dan helemaal groen omdat deze elektrisch is. Zo heeft Rayvolt zeven verschillende type e-bikes namelijk: The Cruzer, Torino, Beachin, Clubman, Ringo, Ambassador, en de Trixie.

Rayvolt The Cruzer

Het parade paartje van Rayvoltbikes is de Rayvolt Cruzer. Deze is geïnspireerd op het eerste motorfiets tijdperk uit begin jaren 1900, gecombineerd met de café racer uit de jaren 60 en een knipoog naar de Californische beach cruzer. . Dit unieke ontwerp is voorzien van een zeer slimme E-bike technologie (EIVA) met ultramoderne en ontzettend krachtige BLDC-motor onderscheidt zich van alle andere elektrische fietsen.

Rayvolt Torino 

De Rayvolt torino is een variatie op het parade paartje van Rayvolt, The Cruzer.
De Torino doet zijn naam eer aan want deze is geïnspireerd op de vorm van een stier. Het frame heeft sterk en agressieve profiel, met buizen met een bultrug zoals een stier.
De brede maar ook platte banden, de compacte geometrie met een laag zwaartepunt maakt deze fiets een echt racemonster met zeer goede prestaties. Evenals het type Cruzer is ook de Rayvolt Torino uitgevoerd met het EIVA e-bike technologie en de krachtige BLDC motor.

Rayvolt clubman

De clubman is een vintage cruiser en doet denken aan de motoren uit de jaren 50. De bovenbuis ziet er uit als een tankje en in de lederen tas in het midden zit de accu met de elektronica. De clubman heeft andere motor in tegenstelling van de clubman of torino. Deze is voorzien van een krachtige  Bafang motor die gemakkelijk te bedienden is bij het handvat van het stuur met middels een lcd display. De fiets kent 6 trapondersteuningen en heeft veel handige informatie die op de display wordt weergegeven 

Rayvolt Beachin 

Wil je een leuke frisse fiets om bijvoorbeeld een strand ritje te maken dan is de Rayvolt beachin een hele goede keuze. Het is een variant op de Rayvolt clubman alleen dan speelser en is te krijgen in fleurigere kleuren. Deze strand cruiser heeft ook een Bafang motor met handige Display en 6 trap ondersteuningen. Lekker brede banden die je veel comfort en grip geven tijdens je rit.