Maak nu uw fiets winterklaar!

Plan nu een E-bike Winterbeurt voor maar €89,- 

Het is belangrijk om je E-bike extra aandacht te geven tijdens de winter, daarom hebben wij de E-bike winterbeurt in het leven geroepen en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs!
Fiets tempel Heerlen staat bekend om zijn goede werplaats, hier wordt door vakkundige/gediplomeerde fietsenmakers gesleuteld aan praktish alle merken en type fietsen. In het hoogseizoen is het vaak druk, hierdoor kunnen wij niet altijd alle aandacht geven aan de fiets wat uw fiets verdiend of er zijn langere wachttijden dan gewenst. In deze periode is het een stuk rustiger in onze winkel en kunnen wij juist nu uw E-bike de maximale aandacht geven.

Wat houd zo'n E-bike winterbeurt in?

Een E-bike krijgt het zwaar te voorduren tijdens winterse omstandigheden. Zo kan vocht problemen veroorzaken aan het elektronische circuit en de pekel (strooizout) tast de lak van de fiets aan, ook de aandrijving van de fiets wordt fink op de proef gesteld door het hardnekkige strooizout!
Tijdens een winterbeurt wordt uw fiets volledig gedemonteerd, gereinigd en geconditioneerd en tevens weer terug in elkaar gezet met de juiste vetten en oliën. Alle stekker verbindingen worden schoongemaakt van oxidatie en beschermd tegen alle weersomstandigheden. De aandrijving wordt volledig ontvet en vervolgens gesmeerd met een speciale Wet Lube, dit is een dikker smeermiddel die prima blijft zitten als u door plassen water rijdt. Het frame wordt na de diepe reiniging voorzien van een wax laag wat uw lak beschermd tegen pekel. De bouten en moeren worden ingevet met zuurvrije valseline wat het roesten tegen gaat.   

Gratis montage winterbanden

Omdat we de fiets helemaal demonteren en weer als nieuw terug in elkaar monteren is het voor ons maar een kleine moeite om de banden te wisselen. Tijdens de winter kan het erg glad worden en dat kan voor gevaarlijke situaties lijden. Een ongeluk zit in een klein hoekje! We raden dan ook aan om net als bij een auto in de winter met winterbanden te rijden. Een winterband heeft een veilig profiel en andere rubbersoort die voor meer contact met de weg zorgt.

Gratis Haal/breng service

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is tijdens corona om uw fiets te brengen of te halen. Daarom doen wij tijdelijk uw fiets halen/brengen voor €0,- euro. Woont u in een straal van 30 kilometer van onze winkel in Heerlen vandaan? Dan kunt u profiteren van onze gratis haal/breng service actie. Woont u verder weg? vraag naar de transportkosten.  

Overtuigd van de E-bike winterbeurt?

Plan nu uw E-bike winterbeurt in via onderstaande Online reparatieplanner!