Coffee Bar

Geniet van een mooie kop koffie in onze Urban-Lifestyle store 

Net zoals onze kleding en fietsen, hebben we ook de koffiebar een duurzame uitstraling gegeven. Dat begint dus al bij de boon. De koffie die we willen aanbieden van het merk Kalahari is de enige boon die 100% CO2 neutraal is gebrand en absoluut fairtrade

  
 
Die Kalahari koffie is een unieke melange v koffiebonen van de hoogste kwaliteit. De bonen worden uitsluitend met de hand geplukt om te voorkomen dat er onrijpe bonen in het brandingsproces belanden. Dit komt de smaak van het karakter van de koffie ten goede. Kalahari koffie melange is samengesteld uit 4 verschillende, biologische geteelde koffiebonen:  

  • Honduras Organic.
  • Mexico Organic.
  • Ethiopië Organic.
  • Brazilië Organic.

Alle bonen voor Kalahari koffie worden geteeld en geoogst onder het UTZ-keurmerk. Dit is een keurmerk voor duurzame landbouw dat leidt tot duurzame producten. 

Geniet in een hippe omgeving van onze circulaire koffiebar

De koffiebar is samengesteld met tweedehands meubels en servies. We promoten zo de lokale ondernemer van een vintage store en stimuleren hergebruik. 


Voor ons gebaksaanbod gaan we voor streekproducten, en ondersteunen en promoten de lokale ondernemers!


Weetje.......

Binnen ons team hebben we een voedingsconsulente die onze klanten gericht kan helpen op het gebied van afvallen of gezondheid gerelateerde vragen. Zo willen wij ook de bewuste klant kunnen verwelkomen met een smoothie. De eigenaar Carlo van Gool heeft veel ervaring met wedstrijd fietsen en daarbij is het gebruik van proteïne shakes aan te raden. Deze kunnen we aanbieden in de zaak oftewel een proteïne smoothie maken. 

Binnen het concept koffiebar is het mogelijk om deze ruimte te gebruiken voor:

  • Events organiseren die passen binnen ons concept; zoals modeshow van onze kleding, voeding en sport, ondernemers met eigen baksel of healthy food. 
  • De locatie beschikbaar stellen in de avonduren voor lezingen/vergadering. 
  • Werkplek voor studenten 

  

Eerlijke koffie en ook eerlijke prijzen, met ieder kopje koffie doneer je een klein gebaar aan het volk van de Kalahari....