Urban lifestylestore Heerlen
Brixton hats & clothing
Perky Loyalty program
7.9
Veiligheid voor alles. Helmen. Kies uit diverse stijlen en kleuren, met of zonder MIPS-technologie*

Veiligheid voor alles. Helmen. Kies uit diverse stijlen en kleuren, met of zonder MIPS-technologie*

0 reactie minuten lezen
Veiligheid voor alles. Helmen. Kies uit diverse stijlen en kleuren, met of zonder MIPS-technologie*. Als je een helm gaat dragen op je Electra, zorg dan dat er Electra op je helm staat. "Het bevalt ons wel wat er in dat hoofd van jou omgaat. Bescherm dat goed met een stijlvolle en veilige Electra helm." stelt Electra. Eens!

Veiligheid voor alles. Kies uit diverse stijlen en kleuren, met of zonder MIPS-technologie*. Als je een helm gaat dragen op je Electra, zorg dan dat er Electra op je helm staat. "Het bevalt ons wel wat er in dat hoofd van jou omgaat. Bescherm dat goed met een stijlvolle en veilige Electra helm." stelt Electra. Eens! 

Kijk. Het vizier (afneembaar) biedt op heldere dagen een fraaie schaduw voor je ogen. 

Twee, deze helmen zijn rondom zichtbaar door reflecterende elementen op de voorzijde, achterzijde en helmriempjes. 

De in-mold EPS met polycarbonaat schaal biedt maximale bescherming bij een minimaal gewicht. 

Vier, het pasvormsysteem is met één hand verstelbaar. Dankzij de magnetische FIDLOCK ® schuifsluiting zijn deze helmen eenvoudig te openen, sluiten en vast te zetten. 

En, last-but-not-least Electra biedt CRASH REPLACEMENT GUARANTEE. Als je er toch een keertje afstuitert in het eerste jaar na aankoop, dan vervangen wij de helm. 

Superieure bescherming, verstelbaarheid, comfort en stijl maken dit een tophelm. Veilig ja en in diverse kleuren, passend bij jouw Electra. We hebben er legio! Kom dus in onze nieuwe life-style-fietswinkel kijken in Heerlen (Willemstraat 21, stadszijde), vlakbij de overweg en Q-Parking De Klomp. 

* De Electra Go! (easy, urban, aantrekkelijk geprijsd, prima motor, ideaal voor in en rond de stad) - de Electra Go! MIPS-helm is speciaal ontwikkeld om extra stevigheid en noodzakelijke veiligheid te bieden bij het rijden met een elektrische fiets. MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. Dankzij deze helmtechnologie kan je hoofd bij een ongeval een beetje draaien in de helmschaal. Daardoor worden rotatiekrachten opgevangen en is je hoofd beter (!) beschermd tegen hersenletsel. Perfect voor e-bikers. En met die NTA 8776-certificering goedgekeurd voor speed pedelecs. Voor de snelle(re) boys and girls. 

#fietshelm #electra #electrabike #electrabicycle #electrabaligo #electraartistseries #hip #ebike #flatfoottechnology #electrafiets #urbanbike #easybike #comfortbike #urban #zuidlimburg #fietsplezier #ebikes #haalhetlokaal #electratowniego #fietstempel #fietstempelheerlen #heerlenmijnstad #fietsonderhoud #fietsenwinkel #hipheerlen  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0