• Voor 16:00uur besteld - morgen in huis
  • Vakhandel - Fietsen 100% rijklaar
  • Gratis bezorging vanaf €25,-

Keuzehulp voor een geschikte fietstas

  • Geplaatst op
  • Door Carlo van Gool
Keuzehulp voor een geschikte fietstas

Het kiezen van en fietstas kan soms heel ingewikkeld zijn. In deze blog helpen we u mee met het kiezen van een geschikte fietstas.

Fietstassen zijn vaak erg praktisch van aard.

Toch hebben de verschillende merken zoals bijvoorbeeld Willex, New looxs, Fast rider, Basil en AGU de hint van de consument begrepen. Praktisch is niet
meer van deze tijd. Daarom worden de fietstassen ook erg vaak niet meer alleen praktisch in gebruik genomen, maar ook om je fiets een eigen en UNIEKE uitstraling te geven. Hierdoor kun je je fiets helemaal eigen maken.

Eigenlijk kunt u onze fietstassen dus vergelijken met de idealen van de jugendstil, het hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar mag ook praktisch en mooi zijn.

Toch benadrukken we graag ook de perfecte afwerkingen van onze grote merken die wij voeren. Want Bijzonder en UNIEK uitstralen kan alleen maar op het moment dat u weet dat uw goederen veilig en goed zijn opgeborgen in een goede kwaliteit fietstas.


Maak een bewuste keuze rondom materiaal en hierdoor heeft u langer plezier van uw fietstas.

 

Verschillende materialen voor verschillende doeleinden:

Wat zijn bisonyl fietstassen?

(ook wel tarpaulin genoemd) Van dit materiaal worden ook wel krantentassen gemaakt. Om u een idee te geven over de kracht van het materiaal, er worden ook vrachtwagenzeilen van gemaakt hierdoor is het materiaal uitermate geschikt voor de zwaardere boodschappen. Groot voordeel van het materiaal is dat het kleurvast is. Ook het feit van 100% waterdichtheid wordt ervaren als een groot voordeel.

 

Wat zijn canvas fietstassen?

Dit materiaal wordt ook gebruikt om tenten te maken. Zoals u zich voor kunt stellen bij een tent is waterdichtheid en de kracht van dit materiaal erg duidelijk aanwezig. Voordelen van een canvas tas is dat de uitstraling van een dubbele fietstas hierdoor wat ruwer van aard wordt. Dit geeft een stoere trendy look. Hierdoor is het niet alleen praktisch maar ook hip en hot. U moet de canvas tas als een denim jeans zien, na mate hij ouder wordt zal de kleur vervagen, maar ook hierdoor krijgt hij een bijzondere uitstraling. Denk maar aan de jeans die u liever niet weg doet nadat hij versleten is.

 

Wat zijn polyester fietstassen?

Dit materiaal wordt veelal in kleding gebruikt. Dit komt doordat het een ademend materiaal is. Doordat de tas ademend is, is hij alleen water afstotend. Een groot voordeel zoals bij kleding is dat u dit materiaal makkelijk in alle kleurtjes en printjes kunt verkrijgen. Het is erg licht, en hierdoor kunt u hem mits de mogelijkheid erop zit ook vaak gebruiken als gewone tas. Echter is het belangrijk om te weten dat u deze tassen niet zwaarder moet beladen dan 5 KG. De ideale tas als een "mooi weer fietser" bent, en gezellig ergens heeft afgesproken en toch de belangrijke zaken hip en trendy wilt meenemen op uw fiets.


Wij staan graag servicegericht voor u klaar. Mocht u nog vragen hebben over een van onze fietstassen adviseren wij om contact met ons op te nemen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »